2010. április 10. szombat, 17:24

A Szent Korona Őre 

Kérlek, figyelj rám és húzd ki magad miközben olvasod,vagy hallgatod ezt. Figyelj most nagyon. Elmondom Neked a valóságot, mert így kérted. Hasznos lesz…

 

Jelenleg azt hiszik sokan, hogy ők magyarok és mivel magyarok, ezért aztán már jár nekik a Szent Korona, épp úgy, mint ahogy a Kárpát-medence.

           

Kié a Szent Korona? Alattvalója vagy a Szent Koronának, vagy tulajdonosa? Mondd csak meg őszintén nekem, mit gondolsz erről. Alattvalója vagy, vagy tulajdonosa? És mi a véleményed, ha válaszolnod kell azonnal arra kérdésre: minek a fizikai megjelenése a Szent Korona? Nagy eleitek okán megkaptad a koronához a lehetőséget, de nem a tulajdonjogot. A fizikai korona felett sincs tulajdonjogod. A szellemi része felett meg egyáltalán. Közelebb vagy hozzá, mint sokan mások, de ez nem kiváltság, hanem feladatot jelent.

A Magyarságé a magyarsága, a Szent Korona meg mindenkié. A Magyar nép feladata lehet, hogy megerősítse az áldást magában, majd beteljesítse sorsát és átadja a többi népnek a Szent Korona szellemiségét. Ehhez fel kell először nőni, hiszen a nincstelennek nincs mit adnia. Azonban, amíg önmagatok felismerésével vagytok elfoglalva parancsolatot is kaptok. De ezt ne tőlem várjátok, hanem magatoktól, a lelkiismeretetektől. Ha majd megérzitek a tehetségeteket, nektek senki emberfia nem parancsolhat, és ekkor fel fogjátok ismerni a saját magatoknak adott parancsolatotokról magatokat.  

 

Azt mondom Nektek:

 

Védd az életet, segítsd az élőt, személy szerint Te magad is benne vagy minden élőben.

 

Segítsd azt is, aki ellened tett, mert Ő nem tehetett mást! Te tehetsz. Ne kérd, hogy Ő változzon meg!

 

Kitől kell védelmezned a Koronát?

Aki sajátjának tartja.

 

Kié a Korona?

Mindenkié.